817
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-817,page-child,parent-pageid-582,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Intelligente desinfectie apparatuur voor medische doeleinden

Desinfectie apparaat voor ziekenhuizen haalt investering op

 

Delft, 12 september 2018 – UV Smart desinfecteert medische apparatuur in slechts 25 seconden met hun innovatieve technologie. Blue Sparrows heeft in het bedrijf geïnvesteerd en gaat UV Smart ondersteunen bij het versnellen van de innovatie en het ontwikkelen van nieuwe producten.

 

Over UV Smart
Met de explosieve opkomst van resistente bacteriën, de stijgende werkdruk op medisch personeel en toenemend gebruik van draagbare medische apparaten rondom patiënten, is desinfectie belangrijker geworden dan ooit. Met de innovatie van UV Smart kunnen zorgmedewerkers medisch apparatuur consistent en meetbaar desinfecteren zonder chemicaliën of vloeistoffen in slechts 25 seconden. “Wij zijn opzoek gegaan naar een partij die ons verder kan helpen, niet alleen financieel, maar vooral met ervaring, netwerk en expertise in de complexe medische wereld. Deze partij hebben wij gevonden in de Blue Sparrows. Wij kijken erg uit naar onze samenwerking.” vertelt Daan Hoek van UV Smart.

 

UV Smart gaat met de investering het eerste product doorontwikkelen, de CE certificering behalen en pilots uitvoeren bij vier verschillende ziekenhuizen, zodat de commercialisatie van het intelligente apparaat kan starten. “Bij UV Smart waren we vooral onder de indruk van het team en de slimme innovatie die in de praktijk bij artsen veel meerwaarde zal toevoegen”, zegt Bo Wiesman, Blue Sparrow en coach van het team.

 

Meer informatie: www.uvsmart.nl